Lorensa un Aronofskis pirmo reizi dodas uz saviesīgu pasākumu kā pāris

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Dženifera Lorensa un režisors Darens Aronofskis ilgu laiku slēpuši savas attiecības, par spīti paparaci uzņemtajām fotogrāfijām, viņi vienmēr izvairījušies runāt par savu romānu. Pēdējā laikā intervijās Lorensa sākusi komentēt savu un režisora mīlestību, un nu pāris pirmo reizi devušies uz saviesīgu pasākumu, prezentējot sevi kā pāri.

Pāris kopā bija ieradušies uz filmas «Mother» Ņujorkas pirmizrādi un ne tikai pozēja kopā uz sarkanā paklāja, bet visu vakaru nekautrējās no fotoaparātu zibšņiem un neizlaida viens otru no apskāvieniem.

Foto: TT NYHETSBYRN

Parasti esot vienos un tajos pašos pasākumos Dženifera un Darens kopā nepozēja, pat neuzturējās līdzās viens otram, bet ignorēja viens otru, nu viņi beiguši slēpt attiecības.

Foto: TT NYHETSBYRN

Iespējams, attiecību afišēšana ir nākamais solis aktrises lēmumam pāris gadus atteikties no kino lomām un veltīt laiku savai privātajai dzīvei?!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu