No kādiem ēdieniem sastāv prinča Džordža skolas ēdienkarte?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Princis Džordžs jau sācis skolas gaitas, un viņa vecāki devuši priekšroku «Thomas’s School» skolai, kur zēni un meitenes mācās kopā un galvenais skolotāju uzdevums ir iemācīt bērniem būt labiem cilvēkiem. Parasti karaliskās ģimenes atvases iet skolās, kas paredzētas tikai puikām vai tikai meitenēm, bet Keita Midltone un princis Viljams vēlas, lai Džordžs mācās jaukta tipa skolā, jo tad viņam pēc pāris gadiem varēs pievienoties princese Šarlote un bērni būs kopā.

Viens no lielākajiem «Thomas’s School» plusiem ir īpaša ēdienkarte, kuru audzēkņiem izstrādājuši Anglijas labākie pavāri, un ēdienu sortiments tiek mainīts reizi trijās nedēļās.

Septembra sākumā princis pusdienās ēd jēra gaļu ar zaļajiem salātiem, laša fileju ar salsas mērci, tītara un liellopa gaļas pīrāgus, olas, kuras vārītas bez čaumalas, kartupeļu kariju, mencu siera mērcē, bet saldajā princis var izvēlēties starp aprikožu «kartupelīšiem», auzu pārslu cepumiem, banāna piena kokteili, putukrējuma tortes gabaliņu un tropu augļiem.

Viens gads «Thomas’s School» Keitai un Viljamam izmaksās 23 tūkstošus dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu