Braiens Ostins Grīns atklāj, ko domā par to, ka dēls valkā kleitas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Aktieris Braiens Ostins Grīns sociālajos tīklos publiskojis fotogrāfiju, kurā redzams viņa četrus gadus vecais dēls Noa kleitā, fotogrāfija izraisījusi sašutumu interneta lietotāju lokā, un aktieris intervijā izlēmis aizstāvēt savu bērnu un tā tiesības uz pasaules izzināšanu.

Komentāros vairumā gadījumu dominē doma, ka vīrietis nevar būt sieviete, kā arī sieviete nevar būt vīrietis, bet, ļaujot dēlam vilkt kleitas, viņš var iedomāties, ka var būt meitene, kaut gan ir vīriešu dzimuma.

Aktieris intervijā teicis, ka dzirdējis, ka daudziem ir negatīvi uzskati, domas saistībā ar to, ka viņa četrus gadus vecais dēls valkā kleitas, bet viņam ir vienalga, ja Noa vēlas vilkt kleitu, viņš to vilks, un aktieris nebūs tas, kurš aizliegs bērnam vilkt apģērbu, kas padara to laimīgu un veido viņa personību.

Braiens ir drošs, ka tik agrā vecumā kleitas vilkšana neliecina ne par kādām dzimuma identitātes problēmām, bet vairāk par dzīves iepazīšanu.

Noa nevienu nesāpina, valkājot kleitas, viņš izklaidējas, smejas, jūtas labi, un tas Braienam kā tēvam ir galvenais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu