Dženere atklāj, kāpēc izlēma par labu lūpu palielināšanai!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kailija Dženere tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām jaunajām zvaigznēm un pavisam noteikti ir desmit jauno un veiksmīgo slavenību listē, tas viss nerada pašpārliecību un sieviete atzinusies, ka veikusi daudzus uzlabojumus, tieši citu cilvēku motivēta.

Dženere intervijā paziņojusi, ka piecpadsmit gadu vecumā izlēma par labu lūpu palielināšanas procedūrai, jo viņai paticis viens jaunietis, kurš tai izteicis skarbu kritiku par plānām lūpām.

Jaunais vīrietis teicis, ka nedomā, ka viņa var labi skūpstīties, jo tai ir tik niecīgas lūpas, ka izskatās, ka to nav vispār.

Kailija ļoti pārdzīvojusi un izlēmusi izlabot visu, ko vien spēj izdarīt kosmētiskās procedūras, bez likšanās zem skalpeļa.

Neticēšana sev, nespēja apzināties, ka viņa izskatās labi, Kailijai radusies māsu dēļ, kuras ir vecākas, vienmēr izskatījušās lieliski, un viņa jutusies kā ģimenes pelēkā pele.

Arī tagad jaunā realitātes šovu zvaigzne ieklausās kritikā, kura veltīta ārējam veidolam, un nereti maina sevi, vadoties no citu viedokļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu