Vasaras izskaņā laulības ostā iestūrējusi dziedātāja Natālija Tumševica

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

9.septembra pēcpusdienā laulības ostā iestūrēja dziedātāja, Rīgas balles patronese Natālija Tumševica un kardiologa Andreja Ērgļa dēls Kristaps Ērglis. Mīlniekus romantiskas attiecības saista jau gadu, bet pirms tam jaunais pāris divus gadus bija ļoti labi draugi.

Pirms došanās uz kāzu ceremoniju AB dambī, dziedātāja kopā ar ģimeni uzņēma skaistus foto, iemūžināja vienu no pēdējiem mirkļiem, kad Natālija vēl bija neprecēta. Pēc fotografēšanās dziedātāja izrotātā «Porsche 911» kopā ar savu tēvu devās uz kāzu norises vietu, restorānu «Aqua Luna». Pie ieejas līgavu sagaidīja kāzu viesi, kuri aplaudēja, ieraugot atbraukušo līgavu un viņas ģimeni.

Pāris ievēroja tradīcijas, un līgavainis Natāliju zīmola «Maggie Sottero» kleitā pirmo reizi ieraudzīja tikai pie stilizētā altāra, tēlu vēl vairāk paspilgtināja «Chopard» rotaslietas, kā arī laulības gredzeni.

Pašas ceremonijas laikā nevarēja nepamanīt gan Natālijas, gan Kristapa laimīgos vecākus, kuri priecājās par savu bērnu laimi. Abu mammu acīs vairākkārt bija redzamas prieka asaras, kā nekā laulība parāda, ka bērni sāk jaunu posmu dzīvē, izveido savu ģimeni, saista savu dzīvi ar otru personu. Visu ceremonijas laiku Natālijas tētis Andris turēja dziedātājas mammas Jeļenas roku.

Līgava zina, ka mīlestība - tā ir harmonija, ļoti silta un maiga sajūta, tā pienāk, kad dvēsele ir saskaņā ar miesu, kad ir labi un komfortabli ar otru cilvēku. Kad esi laimīgs, jo spēj padarīt laimīgu otru. Natālija uzskata, ka īsta mīlestība dzīvo mūžīgi.

Pēc ceremonijas oficiālās daļas viesi «iesvētīja» jauno pāri ar ziedlapiņu lietu, iezīmējot viņu sākto laulības ceļu, ceļš, gluži kā ziedlapiņas, būs viegls, maigs un mīlestības, prieka pārpilns.

Sveicēji izteica dažādus vēlējumus jaunajam pārim, ģimenes dzīvi sākot, fotografējās un beigās ar kuģīti devās uz Rīgas balli. Pusnaktī jaunlaulātie cienāja visus balles viesus ar kāzu torti! Viesu vidū bija gan bijušais politiķis Valdis Birkavs, gan tenisiste Aļona Ostapenko.

Lai pārim ilga un laimīga laulība, lai skatieni, kurus pāris veltīs viens otram dzīves laikā, ir tikpat romantiski, mīlestības pilni kā kāzu dienā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu