«Chic» ģitārists iedod jaunu dzīvību senai Džordža Maikla dziesmai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Disko mūzikas ģitārists («Chic») Nails Rodžers (Nile Rodgers), kurš astoņdesmitajos gados producēja vairākus slavenus popmūzikas singlus Madonnai, Duran Duran u.c., un mūsdienās popularitāti iemantojis ar dziesmu «Get Lucky», izpildījis kādu Džordža Maikla pēdējo vēlmi - viņš pārveidojis kādu senu Maikla dziesmu un iedevis tai jaunu dzīvību.

Dziesma «Fantasy» sākotnēji bija iekļauta Maikla 1990. gada singlā Freedom! kā b-puse. Jaunajā versijā dziesmā dzirdama zīmīgā Rodžersa fanka ģitāra, kas tuvina skaņdarbu disko estētikai. Noklausies!

Mediji ziņo, ka Džordžs, kas mira 53 gadu vecumā pagājušā gada Ziemassvētkos, neilgi pirms nāves lūdzis Rodžersam iedot «jaunu seju» minētajai dziesmai.

Par dziesmu ģitārists faniem paziņoja tviterī.

Tiek lēsts, ka pēc 2004. gada albuma «Patience» Džordžs bija radījis dziesmas veseliem trim albumiem, taču dienas gaismu šī mūzika tā arī neieraudzīja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu