Melai B šķiršanās laikā būs jāpierāda, ka viņa nav atkarīga no narkotikām un alkohola

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Grupas «Spice girls» dalībnieces Melas B šķiršanās prāva uzņem jaunus apgriezienus, nu viņas bijušais mīļotais apsūdzējis mākslinieci alkohola un narkotiku atkarībā; lai pierādītu, ka tā nav patiesība, Melai būs jānodod analīzes, kurās tiks meklētas aizliegtās vielas.

Mākslinieces bijušais mīļotais Stefans Belafonte iesniedzis dokumentus, kuros pieprasa atļauju satikt Melas jaunāko meitu Andželu, vīrietis uzsver, ka līdz pat paziņojumam par šķiršanos Andžela nav zinājusi, ka viņš nav tās bioloģiskais tēvs, un viņš uztraucas par meiteni.

Uztraukumam par pamatu ir fakts, ka Mela atlaidusi auklīti, neļauj viņam runāt ar Andželu un vienīgais pieaugušais, kurš ir meitenes tuvumā, ir māksliniece.

Belamonte paziņo, ka Melai jau gadiem ilgi ir alkohola un narkotiku atkarība, kā pierādījumu vīrietis iesniedzis īsziņas, kuras tam rakstījusi Melas ārste, informējot viņu, ka sieviete saņēmusi «Vivitrol» injekciju un tāda viņai jāsaņem ik pēc trīsdesmit dienām, šāda ziņa pierāda sievietes problēmas ar alkoholu.

Tāpat Melai būs jālieto preparāts «Anabuse», tas kontrolē vēlmi pēc narkotikām, lai tiesa pārliecinātos, ka dziedātāja patiesi nelieto apreibinošās vielas, viņai ik pēc sešdesmit dienām būs jānodod analīzēm mats.

Mūsdienās tieši ar matu palīdzību ir iespējams daudz precīzāk noteikt, vai persona lieto narkotikas, alkoholu, un pat noteikt, kurā mēnesī tās lietotas.

Kamēr noris šķiršanās, Melai bijušajam mīļotajam ik mēnesi ir jāmaksā uzturnauda, tāpat tiesa noteiks, vai uzturlīdzekļi māksliniecei Stefanam būs jāmaksā arī pēc šķiršanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu