Bijušie mīlnieki Lady Gaga un Teilors Kīnijs katru dienu sazinās viens ar otru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par spīti neveiksmei mīlas dzīvē dziedātāja Lady Gaga un aktieris Teilors Kīnijs ir palikuši ļoti tuvi. Kopš šķiršanās ir pagājis gads, bet viņi joprojām katru dienu sazvanās vai sazinās ar īsziņu starpniecību.

Izrādās, mākslinieki katru dienu sazinās, lai pastāstītu viens otram par piedzīvoto, plāniem un uzzinātu, kā otram klājies dienas laikā.

Bijušie mīlnieki satiekas ikreiz, kad atrodas vienā pilsētā, viņu tikšanās nav romantiskas, bet draudzīgas, kā nekā Lady Gaga atradusi jaunu mīļoto, savu aģentu Kristiānu Karino, toties Teilors joprojām cer, ka dziedātāja pārdomās un atgriezīsies viņa apskāvienos.

2016.gada jūnijā dziedātāja un aktieris pēc piecu gadu ilgām attiecībām atsauca saderināšanos un paziņoja par šķiršanos, par spīti tam abi vairakkārt intervijās izteikušies, ka mīlēs viens otru, pat esot attiecībās ar citiem.

Runājot par jaunajām attiecībām, māksliniece paziņojusi, ka visu var raksturot, pastāstot, ka reiz pirms koncerta viņa saņēmusi īsziņu, kurā Kristiāns teicis, ka atradīsies pie skatuves, ja nu gadījumā viņa krīt. Dziedātāja zina, ka nav nekas labāks, kā apziņa, ka mīļotais cilvēks tevi vēlas noķert, ja kritīsi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu