Basketbolista Daira Bertāna lielākais fans ir viņa dēliņš

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Basketbolists Dairis Bertāns 2016.gada izskaņā kļuva par tēvu dēliņam Danielam, kuru kopš dzimšanas var uzskatīt par sportista lielāko atbalstītāju. Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības spēļu laikā mazajam sporta vērotajam mugurā ir viņa izmēra Latvijas izlases krekliņš ar tēta komandas spēlētāja numuru.

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība aizvadīja lieliskas pārbaudes spēles, parādot, ka ir gatavi Eiropas čempionātam. Nu sportisti jau devušies uz Stambulu, kur jau 1.septembrī aizvadīs pirmo čempionāta spēli, sacenšoties ar Serbijas valstsvienību.

?????? #trīszvaigznes #latvija #littlerocket

A post shared by Dairis Bertāns (@dairisbertans) on

Vēl bez Serbijas komandas D grupas ietvaros Latvija tiksies ar Beļģijas, Lielbritānijas, Krievijas un Turcijas komandām.

Lai veiksmīgi nospēlētu spēles, nepietiek tikai ar treniņiem, lielu atbalstu spēlētajiem sniedz arī ģimene. Basketbolists Dairis Bertāns var lepoties ar sievas Inas un, protams, mazā dēliņa Daniela atbalstu.

Miss you so much already!! Can't wait to hold you in my hands again... #BabyRocket

A post shared by Dairis Bertāns (@dairisbertans) on

Sportists sociālajos tīklos publiskojis mīļu fotogrāfiju, kur mazajam dēliņam mugurā ir Latvijas izlases krekliņš ar viņa spēlētāja numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu