Džordžs Klūnijs pastāstījis, kā tas ir - būt jaundzimušo tēvam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva Amala Klūnija jūnijā kļuva par vecākiem dvīnīšiem Ellai un Aleksandram. Kopš lieliskā notikuma aktieris reti dodas uz saviesīgiem pasākumiem, jo visu brīvo laiku cenšas pavadīt kopā ar bērniem. Intervijā «USA Today» zvaigzne pastāstījusi, kā tas ir - būt par tēvu jau tik cienījamā vecumā.

Aktieris, kā jau ierasts, nespēj runāt bez jokiem un pastāstījis, ka pirms braukšanas uz Venēcijas kino festivālu tam no smokinga jānotīra vēmekļi, reiz viņš tīrījis savējos, nu jātīra dvīņu.

Tāpat zvaigzne piebilda, ka pavisam negaidīti viņam jārūpējas par citu cilvēku dzīvībām un tas ir biedējoši jebkurā vecumā.

Klūnijs priecājas, ka tam ir tik lieliska sieva, kura ar saviem mātes pienākumiem tiek galā ideāli. Amalas rūpes par bērniem, negulētās naktis Džordžs pielīdzina olimpisko spēļu distancei.

Klūnijam šobrīd galvenais darbs ir mainīt pamperus un doties pastaigās ar bērniem, viņš bauda ikvienu mirkli un nekaļ nekādus tālejošus karjeras plānus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu