Visskumjākā ballīte gadā. «Jumprava» svinēs Aigaru dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

31. augustā Dzintaru koncertzālē plīvos grupas «Jumprava» karogs, jo šeit norisināsies 33. jubilejas koncerts. Šis koncerts būs zīmīgs ar to, ka tajā apvienosies grupa «Nejautā». Grupas dalībnieks Aigars Grauba uzskata, ka šis koncerts ir īpašs ar to, ka tā ir 33. jubileja, un tas simboliski nozīmē, ka aplis turpinās, un ir patīkami būt kopā.

Viens no koncerta lielākajiem notikumiem ir grupas «Nejautā» apvienošanās. Aigars Krēsla atzīst, ka grupas uzstāšanās koncertā ir pašas «Jumpravas» iniciatīva. Grupas dalībnieki cer, ka uzstāšanās jubilejas koncertā būs kā motīvs «Nejautā» sastāvam palikt kopā un turpināt spēlēt.

Aigars Grāvers komentē, ka grupa «Nejautā» radās 90. gadu sākumā, kad «Jumprava» jau bija izjukusi. Mūziķis «Nejautā» palīdzēja veikt pašu pirmo ierakstu. Aigars Grāvers piemitina, ka grupas sākums bija daudzsološs, kā arī tās pirmais albums bija baudāms.

31. augusts par koncerta norises dienu ir izvēlēts zīmīgi, jo tā ir Aigaru vārdadiena un grupā vairākiem dalībniekiem šajā dienā ir svētki. Aigars Grauba nosmej, ka fakts, ka grupā ir vairāki Aigari, ir vecāku nopelns. Mūziķis atceras, ka parasti par 31. augustu stāsta skumju stāstu, jo nākamajā dienā visiem bērniem ir jāatgriežas skolas solā. No savas bērnības viņš atceras, ka 31. augustā pie galda mēdza sēdēt skumju bērnu bariņš, jo vasara bija noslēgusies, un tad bija laiks atgriezties skolā. Bērnībā 31. augusta ballīte bija visskumīgākā gadā, bet tagad viss ir mainījies, nosmej Aigars Grauba. Grupa ir priecīga, ka 31. augustā tomēr ir lieli svētki un pašiem uz skolu nav jādodas.

Kopā ar grupu uz skatuves kāps Rihards Fedotovs ar skatuves vārdu Rick Feds, kurš ir multiinstrumentālists un producents, viens no spēcīgākajiem finger drumming, sempleru spēles pārstāvjiem pasaulē. «Jumprava» draudzīgi Rick Feds ir nodēvējusi par Aigaru Fedotovu. Rihards atbild, ka pie jaunā vārda jau ir pieradis. Mūzikas producents atzīst, ka grupa «Jumprava» ir bērnības elks un uzstāšanās kopā ar «Jumpravu» ir sapņu piepildījums.

Grupas dalībnieki sola, ka koncertā būs daudz pārsteigumu, un atklāj, ka klausītājus priecēs grupa «Crazy Dolls», «Gain Fast», «Otra puse». Visas koncerta detaļas «Jumprava» vēl neatklāj, lai skatītājiem ir pārsteiguma momenti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu