Džordžs un Amala Klūniji ziedojuši miljonu cīņai ar naidu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no pasaulē populārākajiem pāriem aktieris Džordžs Klūnijs un juriste Amala Klūnija nežēlo finansiālos līdzekļus, lai palīdzētu pasaulei kļūt labākai, nesen slavenības ziedoja naudu, lai nabadzīgajās valstīs bērni varētu iegūt izglītību, bet nu mīlnieki ziedojuši miljonu organizācijas «Southern Poverty Law Center» vajadzībām.

Organizācija nodarbojas ar informācijas ievākšanu saistībā ar Amerikas naida noziegumu grupējumiem, vēlāk šo informāciju iesniedz policijā un tad tiesājas ar šo naida uzkurināšanas organizāciju līderiem.

Pāris pieņēma lēmumu ziedot līdzekļus, jo bieži vien ziņu pārraidēs dzird par dažādiem naida uzbrukumiem saistībā ar rasi, politisko, reliģisko piederību vai seksuālo orientāciju un vēlas iesaistīties, lai apturētu šādus noziegumus.

Klūniji pagājušajā gadā izveidoja savu labdarības fondu «Clooney Foundation for Justice», kopš fonda izveidošanas slavenais pāris aktīvi sāka sadarboties ar organizāciju «UNICEF», kā arī atbalsta dažādas vietējā mēroga organizācijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu