Zināms, kuras daiļavas Holivudā pelna visvairāk!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas pelnošākā aktrise aizvadītajos 12 mēnešos bijusi filmas «La La Land» zvaigzne Emma Stouna, kas žurnāla «Forbes» ikgadējā sarakstā apsteigusi Dženiferu Anistoni un Dženiferu Lorensu.

28 gadus vecā Stouna aizvadītā gada laikā nopelnījusi 26 miljonus dolāru (22,2 miljonus eiro). Pamatā tie ir ienākumi par lomu filmā «La La Land», kas visā pasaulē nopelnījusi 445 miljonus dolāru.

Otrajā vietā ierindojusies Anistone ar 25,5 miljoniem dolāru, kas pamatā nopelnīti reklāmā, cita starpā arī reklamējot ūdeni «SmartWater» un lidsabiedrību «Emirates».

Lorensa, kas atradās «Forbes» saraksta pirmajā vietā pērn, nopelnījusi 24 miljonus dolāru. Aktrise pēc vairākām lomām Holivudas lielbudžeta grāvējos tagad pievērsusies mazākiem projektiem. 2016.gada «Forbes» saraksta pirmajā vietā Lorensa atradās ar 46 miljoniem dolāru.

Pirmo piecinieku šogad noslēdz Melisa Makartija ar 18 miljoniem un Mila Kunisa ar 15,5 miljoniem dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu