Dženifera Anistone salīdzinājusi sociālos tīklus ar tabakas industriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrises Dženiferas Anistones fani jau gadu laikā apzinājušies, ka zvaigzne atšķirībā no citām slavenībām neizmanto sociālos tīklus, jaunākajā intervijā izdevumam «Vogue» sieviete pastāsta, kāpēc viņa nav atrodama sociālajos tīklos!

Izrādās, Anistone sociālos tīklus neizmanto savas psihes dēļ, jo vēlas to pasargāt, tāpat, redzot sev apkārt cilvēkus, kuri nenovērš skatienu no telefoniem, viņa apzinās, cik daudz mēs palaižam garām no dzīves.

Turklāt pats cilvēks ir radījis gan telefonus, gan sociālos tīklus un ar šīm lietām samazina paša cilvēka dzīves kvalitāti!

Dženifera sociālos tīklus pielīdzina tabakas industrijai; bērnībā jau tā ir grūti augt, meklēt sevi, kļūt par to, kas esi patiesībā, apkārt tik daudz lietu, kas var novest no ceļa, un nu tam visam pievienojas arī internets.

Sociālie tīkli sniedz komentārus, iespēju uzspiest «patīk», «nepatīk» - un tas viss rada nepārliecinātus cilvēkus, kuri izvēlas slēpties sociālajos tīklos, ne dzīvot reālu dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu