Samanta Tīna nonākusi Krievijas kriminālās autoritātes redzeslokā! (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Pirms vairāk kā nedēļas dziedātāja Samanta Tīna prezentēja savu jauno dziesmu un videoklipu «Es - telefons», izrādās, dziesmas ieraksts, videoklips izveidots, pateicoties sadarbībai ar bijušo Vladivostokas mēru Vladimiru Nikolajevu, jo tieši vīrieša labdarības fonds ir viens no klipa sponsoriem.

Vīrietis bija ieradies Latvijā un apmeklēja dziedātājas Laimas Vaikules festivālu, kur labprāt pozēja kopā ar Samantu Tīnu pie foto sienas un dāvāja viņai skaistu liliju pušķi.

Bildi no pasākuma Vladimirs ievietojis sociālajos tīklos, rakstot: «Mūsu lielais draugs Samanta Tīna, kas vienmēr atbalsta Krieviju un attiecības starp mūsu tautām, kam ir sena vēsture.»

«Mani un Vladimiru Nikolajevu saista draudzīgas attiecības, kas aizsākās vienā no manām ārpus Latvijas uzstāšanās reizēm. Nikolajeva kungs ir «VVN» fonda īpašnieks, kas kā mecenāts atbalsta kultūru un sportu. Par Nikolajeva kunga biogrāfiju un privāto dzīvi es zinu maz, jo, mūs iepazīstinot, man teica, ka viņš ir bijušais Vladivostokas mērs, kurš šobrīd pievērsies privātajam biznesam un ir izveidojis labdarības fondu,» tā par savu iepazīšanos ar Nikolajevu žurnālam «Kas Jauns» teic Samanta Tīna.

Mākslinieces vēlme sadarboties un neziņa par fonda dibinātāja gaitām ir saprotama, kā nekā cenzūras dēļ interneta dzīlēs ir iespējams atrast maz informācijas par vīrieti, visur minēts tikai tas pats labākais.

Toties fakts, ka Nikolajevam reiz izvirzīta kriminālapsūdzība, Vikipēdijā tiek pasniegts kā konkurentu politiskais pasūtījums. Tāpat Samantas Tīnas labdaris bauda arī Vladimira Putina labvēlību un ir pat saņēmis medaļu «60 gadi uzvarai Lielajā Tēvijas karā».

Grāmatā «Organizētā noziedzība Tālajos Austrumos» Vladimiram veltītas vairākas lappuses, kurās skaidri un gaiši pateikts, ka mecenāts ir neviens cits kā kriminālajās aprindās labi zināmais «Vinnijs Pūks».

Runājot par «Vinniju Pūku», zināms, ka viņš reiz sašāvis savu rokaspuisi, kā arī, piedraudot ar ieroci, centies izvarot meiteni, abos gadījumos apsūdzības netika izvirzītas.

2007.gadā pret Nikolajevs tika apsūdzēts par Vladivostokas mēra pilnvaru pārsniegšanu un ļaunprātīgu izmantošanu, kā ari par zaudējumu radīšanu valsts budžetam, vīrietim tika aizliegs pamest valsti, bet, to izdarot, Vladimirs nonāca Interpola meklēšanā.

2013.gadā, panācis Augstākās tiesas lēmumu par viņa nevainību, vīrietis atgriezās Krievijā un izveidoja fondu, kas nu atbalsta arī mūsu pašu Samantu Tīnu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu