Vai dziedātājam Andrim Ērglim gaidāms ārlaulības bērns?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere

Jau labu laiku klīst baumas par dziedātāja Andra Ērgļa un Smiltenes kora menedžeres Zanes Megnes romantiskajām attiecībām. Nu izdevums «Kas Jauns» saņēmis anonīmu vēstuli un raksta, ka mīlnieki gaida bērnu.

Jau gada sākumā Smiltenes iedzīvotāji pavēstīja par šo romānu preses izdevumam, Andris to visu uztvēra ar humoru, nu, dzirdot baumas par kopīgo atvasi, māksliniekam smiekli vairāk nenāk, viņš ir dusmīgs par cilvēku izdomu.

Tā kā Andris pret savām skatuves kolēģēm izturas džentlmeniski, tad nav nekāds brīnums, ka viņam piedēvē romānus ar savām duetu partnerēm, bet dažādas baumas nekad neļauj aizmirst Smiltenes iedzīvotāju, ar kuru, pēc Andra vārdiem, viņam ir ļoti draudzīgas attiecības.

Andris jauno sievieti raksturo kā ļoti labu draugu, kā cilvēku, ar kuru var runāt tādas lietas, ko viņš nav atļāvies teikt draugiem, ar kuriem kopā pavada laiku ikdienā.

Mākslinieks neslēpj, ka kopā ar kora menedžeri pavada laiku arī ārpus darba, viņi ir kopā iegājuši veikalā, puķu veikalā, braukuši vienā automašīnā, neko no tā Andris nenoliedz, bet tajā visā nevajag meklēt nekādu romantiku.

Tāpat vairakkārt viņš pie Zanes un viņas mammas ir palicis pa nakti, jo, esot Smiltenes pusē, vienmēr nakšņo pie sievietēm.

Zane situāciju komentē vārdiem, ka viņai pusgadu jau ir attiecības ar vīrieti, kas nav Andris, bet par gaidāmo bērnu sieviete klusē, sakot, ka tas ir pārāk personiski, lai komentētu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu