Vai tiešām Andželīna Džolija un Breds Pits uz laiku atlikuši šķiršanās procesu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ārzemju preses izdevumi raksta, ka aktrise Andželīna Džolija un aktieris Breds Pits vairs nevēlas šķirties. Pārim tuvu stāvošas personas pavēstījušas, ka šķiršanās jau vairākus mēnešus ir atlikta novārtā un aktieri palēnām mēģina atgūt savu mīlestību.

Pārim tuvu stāvoša persona stāsta, ka Džolija un Pits atrisinājuši visas nesaskaņas un izlēmuši atlikt šķiršanos, lai mēģinātu atjaunot savu mīlestību, kā nekā tiem nav maza ģimene un bērnu dēļ viņi ir gatavi papūlēties.

Redzot, kā Pits labo savas kļūdas, mainās, aktrise izlēma dot Bredam pēdējo iespēju, kā nekā vīrietis veltīja tik daudz laika, lai mainītos, kļūtu par tādu vīrieti, kādu viņa ir pelnījusi sev līdzās.

Pēc šķiršanās paziņojuma Pits ārstējās no alkoholisma, apmeklēja psihologu un respektēja ikvienu Džolijas lēmumu saistībā ar viņa iespējām pavadīt laiku kopā ar bērniem.

Ne Pits, ne Džolija nav komentējuši presē rakstīto!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu