Kriss Noa, Audience Killers un The Naked and Famous Siguldā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdienas vakarā «Sunset» festivālā Siguldā koncertu sniedza populārā jaunzēlandiešu grupa «The Naked And Famous», kuras populārākais hits «Young Blood» vietnē «Youtube» skatīts gandrīz 19 miljonus reižu. Koncerta viesi - pašmāju mūziķi Kriss Noa un «Audience Killers». Aplūko foto no koncerta!

Kalifornijā dzīvojošā jaunzēlandiešu grupa «The Naked And Famous» priecēja ne tikai ar pacilājošu priekšnesumu, bet arī ar savu neviltoto draudzīgumu. Viņi labprāt tikās un aprunājās ar saviem faniem gan pirms, gan pēc koncerta un nelika vilties arī tiem, kuri tikai vakar iepazinās ar viņu daiļradi. Laikapstākļi atkal nepievīla, un saulriets bija dievīgs. Papildus muzikālajai programmai vakar klausītājiem bija iespēja aplūkot arī fotoizstādi ar spilgtākajiem mirkļiem no Glastonberijas, kuru šovasar iemūžinājis kāds mūzikas baudītājs un entuziasts.

Susnset festival norisinās Siguldas pilsdrupu estrādē jau otro gadu, taču tā pirmsākumi meklējami jau 2015.gadā, kad Siguldā viesojās pasaules džeza leģenda Ričards Bona un avangardiskā Rošīna Mērfija. Pērn Siguldā izskanēja īru dziesminieka Demjena Raisa izpārdotais koncerts un britu grupa «James». Šā gada festivāla ietvaros vēl atlikusi viena diena - 15.augusts ar britu sensacionālo trio «The xx».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu