Bekhema iesūdzējusi tiesā picēriju, kura to nosaukusi par «anoreksijas ikonu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dizainerei Viktorijai Bekhemai nepatīk, ka viņu dēvē par slimīgi tievu vai izvēlēto modeļu dēļ, kuras reklamē Bekhemas dizainus, tai piedēvē anoreksijas propagandu. Tāpēc nav brīnums, ka zvaigzne izlēmusi tiesāties ar vienu no Anglijas picērijām, kura to nosaukusi par «anoreksijas ikonu».

Picērija «Sidhu Golden Fish and Chips» izmantojusi Viktorijas vārdu savas picas reklāmas kampaņā, rakstot – mūsu picas ir tievākas nekā Viktorija Bekhema!

Uzrakstu paspilgtina Viktorijas fotogrāfija, kā arī dažādi saukļi saistībā ar anoreksiju rotā gan plakātus, gan banerus un pat uzņēmuma piegādes busiņus.

Viktorijai šāda akcija nelikās nekas jautrs, interesants, turklāt tā nav saskaņota ar viņu, tātad slavenībai ir visas iespējas uzvarēt tiesā un iegūt pat palielus naudas līdzekļus.

Uzņēmums jau atvainojies Bekhemai, bet nu tam papildu problēmas rada dažādas organizācijas, kuras cīnās pret anoreksiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu