Summertime: kolorīts ņūdžezs Ineses Galantes festivālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā mūzikas festivāla «Summertime – ielūdz Inese Galante» trešā diena pārsteigts klausītājus ar kolorītu ņūdžezu: pirmo reizi Latvijā 11. augustā uz Dzintaru koncertzāles skatuves uzstāsies spilgtais ansamblis «Club des Belugas» (Vācija) ar saulainajā Kalifornijā dzimušo harismātisko solisti Brendu Boikinu.

Muzikālā kolektīva «Club des Belugas» repertuārā ir ne tikai džeza melodijas, bet arī fanks, soulmūzika, Brazīlijas ritmi, Eiropas lounge, elektrosvings un, protams, drosmīgas improvizācijas. Pateicoties spēcīgajai harizmai, fantastiskajām vokālajām dotībām un enerģiskajām deju melodijām, ansambļa vokālisti vienmēr uzstājas pilnas skatītāju zāles priekšā uz labākajām skatuvēm visā pasaulē.

Jāpiebilst, ka ansamblim nav pastāvīgu solistu – «Club des Belugas» regulāri sadarbojas ar Eiropas un ASV labākajiem džeza izpildītājiem. Daudzas kolektīva kompozīcijas ir izmantotas filmās, televīzijas šovos un visā pasaulē zināmu starptautisku uzņēmumu reklāmās, piemēram, Mercedes-Benz, BMW, Lexus, Martini, Samsung, LG Electronics, Victoria’s Secret un daudzās citās.

Pirmo reizi «Club des Belugas» uzstāsies uz skatuves Latvijā festivālā «Summertime – ielūdz Inese Galante». Šovasar festivāls notiks no 9. līdz 13. augustam Dzintaru koncertzālē.

Vairāk par festivāla programmu un dalībniekiem – www.festivalsummertime.com.

Festivāla «Summertime – ielūdz Inese Galante» koncertu biļetes ir pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu