Rēzeknē uzstāsies «Mielavs un taurētāji»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto /TVNET

12. augustā koncertzālē «Gors» koncertēs apvienība «Mielavs un taurētāji», atskaņojot grupu «Jauns Mēness» un «Mielavs un pārcēlāji» dziesmas, ko taurētāju sastāvam aranžējis Gints Sola, informē koncertzāles pārstāve Edīte Husare.

«Mielavs un taurētāji» esot mūziķa Ainara Mielava bērnības sapņa piepildījums - piecu gadu vecumā satikšanās ar vectēva trompeti raisījusi īpašu cieņu pret cilvēkiem, kuri prot spēlēt pūšamos un jo sevišķi metāla pūšamos instrumentus.

Apvienībā līdzās Ainaram Mielavam (balss, mutes ermoņikas) muzicē Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pūšamo instrumentu meistari - Jānis Porietis (trompete, flīģeļhorns), Raivis Māgurs (tuba), Artūrs Šults (mežrags), Kaspars Majors (trombons) un Edgars Bārzdiņš (trompete). Tāpat mūziķiem pievienojies arī grupu «Jauns mēness» un «Mielavs un pārcēlāji» bundzinieks Juris Kroičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu