Aktrise Alīsija Vikandere sapņo par bērniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vēl pavisam nesen aktrise Alīsija Vikandere intervijā izdevumam «Vogue» atzinusies, ka nesteidzas apprecēties, jo romantiskas attiecības viņai ir būtiskākas kā laulība, kuras spēkam viņa vispār neticot. Neticība laulībai aktrisei netraucē sapņot par bērniem.

Intervijā izdevumam «Elle» zvaigzne stāsta, ka vēlas nostabilizēties, vienmēr sapņojusi par bērniem un ir droša, ka viņai būs liela un laimīga ģimene.

Alīsija stāsta, ka pagaidām viņai bērnu nav, bet tieši bērnus viņa uzskata, par vienu no lielākajiem dzīves sasniegumiem.

Slavenība nav pirmā bērna gaidībās, bet cer, ka drīzumā viņa jau piepildīs savu sapni un kļūs par māmiņu. Aktrise nespēj sagaidīt mirkli, kad uzzinās, ka gaida mazuli, jo tas būs viens no emocionāli spēcīgākajiem momentiem viņas dzīvē.

Jau trīs gadus aktrise satiekas ar aktieri Maiklu Fasbenderu, par spīti tam, ka runā, ka pārim ir nesaskaņas mīlas dzīvē, viņi ir uzsākuši kopdzīvi un saderinājušies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu