Slavenības, kuras neslēpj, ka veikušas plastiskās operācijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Daudzas slavenības vēlas uzlabot savu izskatu un veic plastiskās operācijas. Ir slavenības, kuras šo faktu slēpj, bet ir tādas, kuras nekaunas par veiktajām pārvērtībām.

Zvaigznes, kuras pašas atzinušas, ka veikušas plastiskās operācijas

Dizainere Viktorija Bekhema neslēpj, ka palielinājusi krūtis, toties vēlāk viņa šos implantus izņēmusi.

Aktrise Dženifera Anistone nenoliedz, ka veikusi deguna korekcijas operāciju.

Aktrise Drū Berimora jaunībā cietusi no pārāk lielu krūšu esamības, pieaugot slavenība veikusi krūšu samazināšanas operāciju.

Realitātes šovu zvaigzne Krisa Dženere atzinusi, ka pēc ceturtās grūtniecības palielinājusi krūtis, kā arī veikusi sejas un kakla ādas korekciju.

Aktrise Pamela Andersone lepojas ar lielām krūtīm, zvaigzne nekad nav slēpusi, ka lielās krūtis ieguvusi, liekoties zem skalpeļa.

Repere Igija Azīlija lepojas ar savām jauniegūtajām krūtīm un iesaka ikvienai dāmai veikt šādu operāciju, ja viņas neapmierina krūšu forma.

Aktrise Melānija Grifita, dzenoties pēc mūžīgas jaunības, veikusi deguna korekciju, sejas un kakla ādas korekciju, krūšu palielināšanu, plakstiņu korekciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu