Modele Bella Hadida komentējusi runas par jaunajām attiecībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kamēr dziedātāja Selēna Gomesa bauda romantiskās attiecības ar reperi The Weeknd, mākslinieka bijusī meitene, modele Bella Hadida mēģina sakārtot savu privāto dzīvi. Skaistule dzīvo pati sev, tikmēr prese mēģina viņai piedēvēt neskaitāmus romānus ar dažādām slavenībām.

Pirms pāris dienām modelei Bellai Hadidai piedēvēja romānu ar viņas labu draugu Džordanu Baretu, paparaci uzņemtās fotogrāfijas, kurās jaunieši redzami Bellas guļamistabā, radīja gana nozīmīgu pamatu baumām.

Bella nākamo reizi redzot paparaci fotogrāfus aicinājusi tos turēties pa gabalu no viņas privātās dzīves.

Jau pēc pāris dienām preses pārstāvji skaistuli pieķēra jau cita vīrieša sabiedrībā, šoreiz sena ģimenes drauga, dīdžeja Daniela Šetrija.

Beigu beigās modelei nācās, ar sociālo tīklu palīdzību, paziņot, ka viņu nesaista romantiskas attiecības ar nevienu no viņas vīriešu kārtas draugiem.

Vienīgā persona ar kuru Bellai ir attiecībās un par kuru modele rūpējas ir viņa pati. Šobrīd modele bauda laimi, ko sniedz brīvība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu