Seksīgā aktrise Sofija Vergara izlēmusi pārdot apakšveļu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Viena no seksīgākajām kolumbiešu aktrisēm Sofija Vergara izlēmusi pārdot savu apakšveļu, slavenība nedomā apmierināt kādu indivīdu fetiša izpausmes, bet gan radīt savu apakšveļas zīmolu un iepriecināt miljoniem sieviešu ar skaistu apakšveļu.

Apakšveļas zīmolam dots nosaukums «EBY» un tā mērķis nav radīt skaistu veļu un pelnīt miljonus, bet gan sagādāt prieku maznodrošinātām sievietēm.

Uzņēmums plāno pārdot apakšveļu un izsniegt dāmām, kurām tas nepieciešams, naudas aizdevumus sākot no 80 līdz pat 2,600 dolāriem, sava uzņēmuma uzsākšanai.

Pērkot zīmola ražoto produkciju, ikviena sieviete atbalstīs citas dāmas, visā plašajā pasaulē, un palīdzēs tām iegūt neatkarību.

«EBY» produkciju iegādāties varēs jau sākot no septembra, 10 procenti no nopelnītā tiks labdarības organizācijas «The Seven Bar Foundation» fondā, fonds palīdz sievietēm kļūt neatkarīgām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu