Kristīne Opolais un Andris Nelsons šovasar atrod pāris dienas, kuras pavadīt ģimenes lokā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Viens no slavenākajiem Latvijas pāriem operdziedātāja Kristīne Opolais un diriģents Andris Nelsons šovasar atrada pāris dienas laika, lai pavadītu to kopā ar piecus gadus veco meitiņu Adrianu Annu. Šādi momenti, kad visa ģimene ir kopā, ir reti, tāpēc tiek īpaši novērtēti.

Runājot par attiecībām ar vīru, Kristīne izdevumam «Vakara Ziņas» atzina, ka tā patiešām ir viena no retajām reizēm, kad viņi ir kopā, jo visu laiku strādā.

Andris piebilst, ka viņi dzīvo Jūrmalā un atpūšas arī Jūrmalā, bet laikā, kad Kristīne uzstājās Laimas Vaikules festivālā, viņš ar meitiņu palicis mājās, bet kopā viņi apmeklējuši festivāla noslēguma koncertu.

Diriģents Jūrmalā bija ieradies tikai uz pāris dienām, lai pabūtu kopā ar ģimeni, tāpēc pāris bauda katru minūti, ko var pavadīt kopā ar meitiņu.

Kristīne un Andris apprecējās 2011. gada 29. aprīlī pēc septiņu gadu ilgas draudzības, bet jau decembrī viņi kļuva par vecākiem Adrianai Annai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu