Realitātes šovu zvaigzne Skots Dīsiks uzstāj, ka nav atkarīgs no seksa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Gada sākumā realitātes šovu zvaigzne Skots Dīsiks paziņoja, ka ir atkarīgs no seksa un tam jāārstē seksa atkarība, nu vīrietis, kurš teju katru vakaru dodas sabiedrībā ar jaunu dāmu, noliedz šādu atkarības esamību.

Trīs bērnu tēvs paziņojis, ka laikā, kad pateicis, ka ir atkarīgs no seksa, teicis to ar humoru, bet visi uztvēruši nopietni un nu pret viņu izturas kā pret slimu cilvēku, sievietes nevēlas satikties, jo neuzskata, ka viņš vēlas attiecības, bet viss, ko ar šo paziņojumu Skots gribējis pateikt, ir tas, ka viņam patīk sekss, bet patikt nenozīmē būt atkarīgam.

Vīrietis nenoliedz, ka labprāt ar seksu nodarbojas vairākas reizes dienā, bet tā nav atkarība, vienkārši baudas gūšana.

Skots, kurš deviņus gadus bija kopā ar Kortniju Kardašjanu, atklāj, ka viņam nav mīļotās sievietes un viņš šobrīd tādu arī nemeklē, viss, ko viņš vēlas, ir dzīvot šodienai, baudīt visu, ko sniedz dzīve.

Dīsiks paskaidrojis arī, ka ar Kortniju tam ir labas attiecības, viņi mīl pavadīt laiku kopā ar saviem trīs bērniem, un tāpēc nereti brīvdienās viņš atrodas Kardašjanas savrupmājā.

Realitātes šovu zvaigzne nevēlas atklāt, vai joprojām mīl Kortniju vai ne, bet nenoliedz, ka pastāv iespēja, ka reiz dzīvē viņi atkal būs kopā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu