Bībers atceļ atlikušo koncertturneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu popdziedātājs Džastins Bībers atcēlis atlikušos 14 savas «Purpose» pasaules turnejas koncertus. Kā tenku portālam «TMZ» atklājis pats 23 gadus vecais popmūziķis, viss esot kārtībā, viņš vienkārši nepārtraukti uzstājies pēdējos divus gadus un šobrīd vēlas tikai atpūsties un atgūt spēkus.

«Mēs mazliet pavizināsimies ar močiem,» ar smaidu sejā piebildis Bībers.

Protams, daudzi Bībera fani ir sašutuši, sevišķi tie, kuri ar nepacietību gaidīja atlikušos koncertus.

«Es jūs visus mīlu, es domāju, ka jūs esat vienreizēji. Man žēl to, kuri jūtas vīlušies vai nodoti, tas nav manā sirdī vai kā tamlīdzīgi, un lai jums svētīga diena,» raksta Bībers.

«Purpose» pasaules koncertturneja ilgusi 18 mēnešus. Notikuši vairāk nekā 150 veiksmīgi koncerti.

Tikmēr citās ziņās: Bībers iekļuvis to mūziķu melnajā sarakstā, kuriem liegta iebraukšana kontinentālajā Ķīnā. Septembrī ir ieplānoti Bībera pasaules turnejas «Purpose» Āzijas daļas koncerti, kurā iekļautas uzstāšanās Japānā, Honkongā, Filipīnās, Singapūrā un Indonēzijā. Kāds dziedātāja fans Pekinas kultūras biroja interneta mājaslapā uzdevis jautājumu, kādēļ Bībers neuzstāsies Ķīnas galvaspilsētā, un saņēmis atbildi - Kultūras ministrija uzskata, ka viņš, lai gan ir talantīgs dziedātājs, neprot uzvesties, un tādēļ viņa ierašanās Pekinā nav vēlama.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu