Oficiāli nosaukts «Linkin Park» solista nāves iemesls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Oficiāli atklāts amerikāņu rokgrupas «Linkin Park» solista Čestera Beningtona (Chester Bennington) nāves iemesls.

Jau ziņots, ka 20. jūlijā pasauli pāršalca bēdīgas ziņas par to, ka 41 gada vecumā, pēc ilgstošas cīņas ar depresiju, miris «Linkin Park» solists Česters Beningtons. Policija šodien apstiprina, ka Česters pakāries. Policijas paziņojumā atklāts arī fakts, ka

blakus mūziķim atrasta pustukša alkohola pudele, savukārt narkotiku klātbūtne nav konstatēta. Nav arī pirmsnāves vēstules.

Beningtons mājās bijis viens, un viņa līķi atradusi mājkalpotāja.

Mūziķis intervijā bieži atklāti stāstījis par savām problēmām, depresiju. «Visu savu dzīvi esmu juties kā izmests ārpus laivas,» viņš nesen teicis kādā intervijā. «Es ik pa laikam nonāku pašizveidotās uzvedības situācijās, īpaši tad, kad esmu iestrēdzis pats savā prātā. Gribētu teikt, ka jūtos «kā bīstamā pilsētas rajonā, kurā nevajadzētu doties vienam pašam». Visas problēmas sev esmu radījis pats. Par to arī jaunā dziesma «Heavy».»

Beningtona pašnāvība likusi grupai atcelt turneju pa Ziemeļameriku, kurai bija jāsākas šonedēļ.

Beningtons bija divreiz precējies, un viņam bija seši bērni.

Mūziķis publiski runājis ne tikai par savām atkarībām,bet arī par bērnībā piedzīvoto seksuālo vardarbību - septiņu gadu vecumā zēnu izvarojis kāds vecāks draugs, un šis nodarījums Beningtonu nospiedis visu mūžu. Skolas gados viņš cietis no huligāniem skolā, kuri par viņu ņirgājušies, jo puisis bijis kārns un atšķīries no citiem.

Pirms desmit gadiem Beningtons ārstējās no alkohola un narkotiku atkarības, un 2011. gadā intervijā rokmūzikas žurnālam «Kerrang!» stāstīja, ka tagad izvēlas dzīvi skaidrā.

Atgādinām, ka 2008. gadā «Linkin Park» uzstājās Rīgā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu