Trešo «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017» festivāla dienu vēro pat Alla Pugačova

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisinās festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017». 22.jūlijā uz skatuves kāpa tādas zvaigznes kā Stass Mihailovs, Grigorijs Ļepss, Lolita, Vladimirs Vinokurs, MBAND, A’Studio, Irina Bilika, Arkādijs Ukupņiks, Mountain Breeze, The Quintessence, Jānis Stībelis, Antra Stafecka, Rihards Lepers, Markus Riva un vakara vaininiece Laima Vaikule kopā ar «Freedom Ballet».

Jau pirms Dzintaru koncertzālē tika ielaisti viesi, tie pulcējās pie ieejas, lai, tiklīdz tiks atvērti vārti, viņi tiktu festivāla teritorijā un izbaudītu ikvienu piedāvāto ekstru.

Dāmas jau laicīgi, stāvot pie vārtiņiem, krāsoja lūpas, lai nekas tās neaizkavētu fotografēties pie dažādajām foto sienām un iegūt skaistas fotogrāfijas par piemiņu no pasākuma.

Viesi nesteidza ieņemt savas vietas zālē, bet uzkavējās, lai savā starpā pārspriestu koncerta programmu, māksliniekus un lielisko festivālu.

Daudzi vēlējās pirms koncerta iemalkot kādu grādīgo dzērienu vienā no festivāla āra kafejnīcām, šo ekstru nesmādēja arī sabiedrībā zināmas personas.

Arī trešajā pasākuma dienā koncertzālē nebija atrodama neviena brīva vieta un zālē nemitīgi atskanēja aplausi, pat VIP zona šoreiz neizcēlās ar klusu uzvedību, dakšiņu šķindoņa, glāžu skaņas bieži vien lika citiem apmeklētājiem skatīties uz VIP zonu, ne noraudzīties pašā koncertā, bet kā gan citādi, ja šampanieša pudele maksā 2500 eiro, tad visiem spēkiem jāizrāda, ka atrodies šajā dārgajā VIP zonā un baudi šo dārgo šampanieti.

Koncertā noraudzījās arī Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins, kuri aplaudēja teju ikvienam māksliniekam un, Laimas Vaikules mudināti, piecēlās no savām vietām, lai pamātu skatītājiem. Pārītis arī pēc vairuma dziedātāju uzstāšanās sačukstējās, apspriežot dzirdēto.

Lielākos aplausus un ovācijas saņēma dziedātāja Lolita, kuras ekspresīvā uzstāšanās lika ne tikai aplaudēt, bet zālē atskanēja vārds bravo, kurš šajā vakarā skanēja pirmo un pēdējo reizi! Māksliniece ar savu dabiskumu, patiesumu ātri vien iekaroja ikviena sirdi.

Dziedātāja dejoja uz skatuves, mētāja kurpes, lēkāja un neaizmirsa pastāstīt, kā, ierodoties jūrmalā, satikusi estrādes leģendu Nani Bregvadzi, kura pateikusi, ka viņai patīk viss, ko Lolita dara, pat ja viņa vienkārši mētājas kaut kur uz grīdas.

Daudzi viesi, ierodoties pasākumā, nebija aizmirsuši par ziediem, šoreiz vairumu ziedu saņēma dziedātājs Stass Mihailovs, kurš ikvienu bērnu, kurš tam pasniedza ziedus, aicināja uz skatuvi dejot viņa dziesmas laikā.

Viesu vidū bija tādi pazīstami cilvēki kā Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, Boriss Moisejevs, Diāna Kubasova, Jūlijs Krūmiņš, Alla Pugačova, Ainars un Inese Šleseri un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu