Festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017» otrajā dienā turpina uzņemt apgriezienus!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisinās festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017». 21.jūlijā uz skatuves kāpa tādas zvaigznes kā Kriss Normens, Hibla Gerzmava, Leonīds Agutins, Vladimirs Presņakovs, Natālija Podoļska, Potaps un Nastja, Gradusi, DiAna, Ots Leplands, Sunstroke Project, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Samanta Tīna, Laima Vaikule kopā ar «Freedom Ballet».

Jau laicīgi pirms koncerta viesi ieradās Dzintaru koncertzālē, lai pēc iespējas ātrāk nokļūtu festivāla brīvajā, pozitīvajā atmosfērā un izmēģinātu dažādas ekstras – baudītu gardos saldējumus, fotografētos dažādos foto stūrīšos un protams pie oficiālās foto sienas.

Viesi nesteidza ieņemt savas vietas zālē, bet uzkavējās, lai savā starpā pārspriestu koncerta programmu, māksliniekus un lielisko festivālu.

Arī otrajā pasākuma dienā koncertzālē nebija atrodama neviena brīva vieta un zālē nemitīgi atskanēja aplausi. Lielākos aplausus saņēma dziedātāju Leonīda Agutina un Vladimira Presņakova kopdziesma «Аэропорты», kuru laikā teju visa zāle piecēlās kājās un atbalstīja māksliniekus, ieslēdzot telefonos lampiņas un kustinot rokas pa gaisu.

Toties no vakara vaininieces un viesmākslinieku duetiem šoreiz lielāko skatītāju atzinību ieguva grupas «Gradusi» dziesma «Golaya», kurai Laima spēja sniegt īpašu «odziņu».

Nevar nepieminēt populārā mākslinieka Krisa Normena uzstāšanos, kura dziesmas pie sevis uzstāšanās laikā dungoja teju ikviens apmeklētājs, jo kurš gan nezina tādus hitus kā «Midnight Lady», «Alice» vai «Stumblin' In»?

Viesu vidū bija tādi pazīstami cilvēki kā Iveta Vējone, Benita Sadauska, Mārtiņš un Ieva Bondari, Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, Gatis Truksnis, Boriss Moisejevs un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu