Gadatirgus «Made in Riga 2017» Vērmanes dārzā atklāts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Turpmākās astoņas dienas, līdz 23.jūlijam, Vērmanes dārzs būs Koru olimpiādes parks, kurā sekot līdzi Eiropas koru olimpiādes norisēm un priecāties Rīgā radītu preču gadatirgū «Made in Riga 2017». Gadatirgus «Made in Riga 2017» šodien atklāts, un vairāk nekā 50 dažādi Rīgas meistari piedāvā savus darinājumus apmeklētājiem.

Jau šodien gadatirgū iespējams iegādāties Rīgas un apkaimes amatnieku, mājražotāju, zemnieku darinājumus - sudraba, dzintara un pērļu rotaslietas, linu apģērbus, adījumus, vasaras un ziemas cepures, šalles un lakatus, keramiku un ādas izstrādājumus. Gardēžus priecēs dažādi saldumi - konfektes no augļu sulām, augļu sulas, saldējums un rieksti.

Gadatirgus Vērmanes dārzā darbosies līdz 23.jūlijam, katru dienu no plkst. 10 līdz 21.

Tāpat Vērmanes dārza estrādē šajā laikā notiks arī starptautiskie draudzības koncerti. Koncerti notiks pēcpusdienās, sākot ar 17.jūlija plkst. 16.00, un vakaros plkst. 20.00. Ceturtdien, 20. jūlijā, sestdien, 22. jūlijā, un svētdien, 23.jūlijā, koncerti notiks arī priekšpusdienā plkst. 11.00.

Koru olimpiādes parkā strādā arī Informācijas centrs, kur var saņemt informāciju par visiem olimpiādes pasākumiem un iegādāties oficiālos Eiropas koru olimpiādes suvenīrus.

Nāciju Grand Prix Rīga 2017 un 3. Eiropas koru olimpiādes pasākumus finansē Rīgas dome, organizē Rīgas Tūrisma attīstības birojs un vācu kultūras organizācija «Interkultur». Tās laikā Rīgā pulcēsies vairāk nekā 10 000 dalībnieku no Eiropas un visas pasaules, vairāk nekā 150 kori sacentīsies 10 dažādu kategoriju konkursos, brīvdabas skatuves pieskandinās draudzības koncerti, notiks dalībnieku gājiens, koncerti Rīgas Domā un Arēnā Rīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu