Nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ atcelts «Saulkrasti Jazz Festival» atklāšanas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 13. jūlijā «Origo Summer Stage" paredzētais «Saulkrasti Jazz Festival 2017» atklāšanas koncerts nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ atcelts.

Aicinām doties uz nākamajiem «Origo Summer Stage" koncertiem jūlijā:

18.jūlijā 17:00 Nāciju Grand Prix Rīga 2017 un 3. Eiropas koru olimpiāde I

20.jūlijs 17:00 Festivāla «Saulkrasti Jazz" koncerts

21.jūlijs 17:00 Nāciju Grand Prix Rīga 2017 un 3. Eiropas koru olimpiāde II

22.jūlijs 17:00 Nāciju Grand Prix Rīga 2017 un 3. Eiropas koru olimpiāde III

28.jūlijs 18:00 Deniss Paškevičs un Funk Therapy koncerts

Muzikālos vakarus klausītāji varēs baudīt arī «Gan Bei" un «Double Coffee" vasaras terasēs, kas sagādājušas īpašos piedāvājumus tieši «Origo Summer Stage" laikā. Vairāk informācijas par koncertprogrammu:www.summerstage.lv

Par «Origo Summer Stage»:

Kultūras aktivitāšu centrs "Origo Summer Stage" kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu. Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, vasaras vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no āra kafejnīcām un ļauties dažādu izpildītāju priekšnesumiem. Plašā brīvdabas lielformāta fotogalerija, kas izveidota pie tirdzniecības centra «Origo", ir uzņēmuma «Linstow Center Management" iniciatīva kvalitatīvas kultūrvides radīšanai pilsētā. Savukārt dizaina objekts «Saules pulkstenis - Origo Universi" ikvienu rosina noteikt laiku un iepazīt Latvijas viduslaiku pilis un nozīmīgākos objektus Eiropas pilsētās. Dizaina objekts "Saules pulkstenis - Origo Universi" ir "Linstow Center Management" dāvana Rīgai, kas 2014. gadā bija Eiropas kultūras galvaspilsēta. Mājaslapa: www.summerstage.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu