Lisa Marija Preslija: «Es negribu nomirt tādā pašā veidā kā mans tēvs»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mūzikas leģendas Elvisa Preslija meita, dziedātāja Lisa Marija Preslija beidzot atzinusi, ka izgājusi rehabilitācijas kursu un nu atsakās no alkohola un pretsāpju tabletēm. Viņa nevēlas zaudēt aizbildniecību pār savām meitiņām, kā arī nevēlas nomirt tādā pašā veidā kā viņas slavenais tēvs.

Lisa Marija Preslija izgājusi rehabilitācijas kursu un nu apmeklē psihologu, jo sapratusi, ka bez psihologa palīdzības viņa ilgi nespēs atturēties no pretsāpju tablešu un alkohola lietošanas.

Pateicoties dziedātājai Pinkai, kura atbalsta draudzeni, Lisa atkal pievērsusies mūzikai un radot jaunas dziesmas, bet dziedot viņa spēj uzvarēt savus iekšējos «dēmonus», kā arī Preslija nopietni pievērsusies tēva muzeja vadīšanai.

Dziedātāja beidzot sapratusi, ka narkotikas un alkohols viņu nogalina, bet viņa nevēlas mirt tādā pašā veidā kā viņas tēvs.

Lisa beidzot arī ir gatava cīņai ar bijušo vīru par astoņus gadus veco dvīņu Hārperas un Finlijas aizbildniecību. Vecāku tiesas darbu laikā meitenītes dzīvo kopā ar vecmāmiņu, Elvisa Preslija sievu Priscillu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu