Apskati, ar kādu skaistuli tagad satiekas Leonardo di Kaprio bijusī Nina Agdala

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Leonardo di Kaprio un zīmola «Victoria`s Secret» eņģelis Nina Agdala satikās vairāk nekā gadu, un aktiera faniem likās - šoreiz slavenība patiesi ir iemīlējies un izveidojis nopietnas attiecības. Visiem par pārsteigumu maijā pāris izšķīrās!

Pēc šķiršanās Leonardo di Kaprio vairākkārt redzēts dažādu modeļu sabiedrībā, un pat baumoja, ka viņš slepeni satiekas ar aktrises Kristenas Stjuartes mīļoto sievieti, modeli Stellu Maksvelu.

Italian countryside adventure ????.... Thanks for the recommendations @earle28

A post shared by JACK BRINKLEY-COOK (@jackbrinkleycook) on

Divus mēnešus nekas nebija zināms par modeli Ninu Agdalu, nu viņa beigusi slēpt savu privāto dzīvi un atklājies, ka viņa jau izveidojusi attiecības ar aktrises Kristijas Brinklijas divdesmit divus gadus veco dēlu Džeku Brinkliju-Kuku.

Mornin

A post shared by JACK BRINKLEY-COOK (@jackbrinkleycook) on

Pārīti paparaci vairākkārt pieķēruši romantiskās pastaigās, randiņu laikā restorānos, un visbeidzot Nina bija Džeka pavadone vairākās vīrieša ģimenes svinībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu