Aktrise Lindsija Loena izveidojusi savu stila un veselības portālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Lindsija Loena visādos veidos mēģina būt populāra un nopelnīt, aktrise cenšas atgriezties uz lielā kino ekrāniem, iemēģina sevi režisores ādā, izveido savu realitātes šovu, rada juvelierizstrādājumu kolekciju un nu cenšas sevi pierādīt izveidojot dzīvesstila un veselības portālu.

Šādas mājas lapas, kurās ierakstus publicē slavenības nav retums, tādas lapas ir gan Kameronai Diazai, Gvinetai Paltrovai, Meganai Mārklai, Bleikai Laivlijai un pat Kardašjanu ģimenei.

Ar sociālo portālu palīdzību Loena paziņojusi, ka radījusi savu portālu – «Preemium» un tajā ievietotos rakstus, padomus varēs lasīt ikviens, kurš būs gatavs ik mēnesi maksāt 2.99 dolārus.

Loena paziņo, ka publiskos dažādus noslēpumus, ekskluzīvus materiālus, savas dzīves jaunumus, rakstīs dienasgrāmatu, veidos dažādus video, publiskos privātās dzīves fotogrāfijas, dažādus mācību materiālus saistībā ar modi un stilu, iepirkšanās padomus, informāciju par saviem mīļākajiem produktiem un daudz ko citu.

Daudzi Loenas pielūdzēji šo ziņu uztvēra ar sajūsmu, bet bija tādi, kuriem šādi jaunumi likās smieklīgi, kā nekā Loena ar savu ballīšu dzīves pieredzi neatstāj iespaidu, ka viņa spētu sniegt pilnvērtīgus padomus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu