Alīna Kellere saņēmusi saderināšanās gredzenu ar septiņiem īstiem briljantiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Pēc desmit gadus ilgām attiecībām beidzot bildinājuma vārdus dzirdējusi viena no populārākajām Latvijas modes blogerēm Alīna Kellere, viņas mīļotais Samirs Ahadovs dāvājis mīļotajai saderināšanās gredzenu ar septiņiem briljantiem.

Kā raksta izdevums «Vakara Ziņas», pāris iepazinies jau vidusskolas laikā, viņi ir kopā no septiņpadsmit gadu vecuma un Samirs ir pirmā un vienīgā Alīnas mīlestība.

Rainy summer day ☔️ #summer #rainyday #june #outfit #streetstyle #ootd #lindex #zara #zaradaily #guess #coccinelle

A post shared by Creative mind / Influencer (@alinakellerofficial) on

Blogere neslēpj, ka nekad nav ticējusi, ka tas iespējams, visu dzīvi būt kopā ar pirmo un vienīgo vīrieti.

Ceļojuma laikā uz Itāliju, kurp pāris devās ar motociklu, Alīna saņēma bildinājumu un nespēj beigt sajūsmināties par skaisto zelta un platīna gredzenu ar septiņiem briljantiem.

Alīna izdevumam atklāj, ka gredzens ir unikāls, jo Samirs pats uzzīmējis tā dizainu un rotkalis radīja mīļotā izdomāto gredzenu, toties septiņi briljanti atvesti no Jakutijas un tie ir tieši septiņi, jo tas ir līgavaiņa mīļākais skaitlis.

Kellere atceras jaunību, kad vēlējusies vīrieti, kuram būtu mersedess un dzīvesvieta, nu viņa apzinās, ka pats būtiskākais ir mīlestība. Esot kopā ar cilvēku no paša sākuma, tu redzi viņa uzvaras, zaudējumus, mērķu sasniegšanu un vari būt lepns, ka pazīsti šo cilvēku cauri visiem pieaugušas dzīves gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu