Aktieris un režisors Valdis Liepiņš atgriežas teātra dzīvē, šoreiz režisora ampluā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Jau otro nedēļu aktieris un režisors Valdis Liepiņš var apgalvot, ka viņa lūgšanas par darbu un atgriešanos apritē ir uzklausītas. Talantīgais mākslinieks sācis strādāt pie Māras Zālītes un Ulda Marhileviča traģikomiskās dziesmu spēles «Tobāgo!», šoreiz režisora ampluā, kas ļauj Valdim izpaust savu māksliniecisko garu!

Kā pirms gada rakstīja Latvijas preses izdevumi, aktieris no teātra aprindām pazudis pirms vairāk nekā diviem gadiem, jo iekritis alkoholisma valgos, no kuriem mēģinājis tikt ārā. Tas izdevies, un Liepiņš nelieto alkoholu jau vairāk nekā pusotru gadu un neplāno to darīt, arī depresija uzvarēta, un tāpēc nav brīnums, ka saņemts darba piedāvājums!

Pirms gada populārais aktieris apgalvoja, ka alkoholismam pie vainas ir profesijas izvēle un viņš nedomā atgriezties uz teātra skatuves dēļiem, bet nu Valdis tikai priecātos par šādu iespēju.

Valdis stāsta, ka aktieri, kas piedalās atjaunotajā «Tobāgo!» iestudējumā, ar prieku uzņemot visas piedāvātās idejas, tāpat atceroties visas vecās lietas no iepriekšējās izrādes, turklāt dažas ainas izdodoties restaurēt viens pret vienu - gluži tāpat kā iepriekšējā iestudējumā -,, tāpēc viņš katru rītu no Siguldas uz Rīgu, kur notiek izrādes mēģinājumi, braucot ar patiesu prieku.

Novēlam aktierim turpināt virzīties pa nosprausto ceļu, daudz iespēju radoši izpausties, kā arī apliecināt sevi!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu