Noskaidrotas Latvijas jaunās «Instagram» zvaigznes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Trešdien, 28. jūnijā, modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» vienkopus pulcējās daudzas jaunās Latvijas «Instagram» zvaigznes, lai piedalītos konkursa «Meklējam nākamo «Instagram» zvaigzni» noslēguma pasākumā.

Jaunieši vecumā no 17 līdz 25 gadiem piedalījās konkursā un tie, kuri tika finālā, dalījās pieredzē ar savu sociālo kontu stāstiem, kuru mērķis ir iedvesmot un motivēt citus jauniešus pozitīvām pārmaiņām.

Par konkursa uzvarētāju žūrijas balsojumā kļuva 17 gadus vecā Kristīne Baltkaula, bet tirdzniecības centra apmeklētāji savu simpātiju piešķīra 19 gadus vecajai Sabīnei Undai Zeidenbergai.

??? six string peacefulness

A post shared by Kristīne Baltkaula ↟ (@kristinebaltkaula) on

Kopumā konkursā savu dalību pieteica vairāk nekā 550 dalībnieki, bet finālā tikušo 12 dalībnieku vizuālās planšetes tika izvietotas Rīga Plaza telpās plašākai apskatei. Galvenās balvas ieguvēju noteica žūrija, kuras sastāvā bija multimākslinieks Kašers, «Rīga Plaza» modes blogere Alīna Keller, modes blogere Agnija Grigule, slavenību fotogrāfs Toms Norde un skeitbordists Madars Apse.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu