Dziedātāja Riana atklāj, kā pārdzīvot šķiršanos no mīļotā cilvēka

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairums slavenību sociālajos tīklus publisko tikai labas ziņas, fotogrāfijas, bet ir tādas, kuras gatavas sniegt padomus atbalstītājiem, neslēpjot savu pieredzi un neizdošanos. Nesen viens no mākslinieces Rianas faniem publiskoja saraksti ar dziedātāju, kurā viņa sniedza padomus, kā pārdzīvot sāpīgu šķiršanos.

Dziedātāja Riana fanam saka, ka šķiršanās sajūtas jāuztver kā dāvana, jāraud, ja gribas raudāt, bet jāatceras, ka šāds stāvoklis nav mūžīgs. Pēc kāda laika atkal izdosies iemīlēties un sajūtas būs vēl spilgtākas, bet līdz tam jābauda pašiem sevi, savi panākumi, dzīve.

Fans vēlāk atklājis, ka mākslinieces vārdi to spēcīgi ietekmējuši, viņš pārdzīvojis savu pirmo attiecību neizdošanos un, nespējot tikt pāri, izlēma uzrakstīt Rianai, jo tieši viņa ar dziesmām, intervijām to vienmēr iedvesmojusi.

Pati Riana ne reizi vien pārdzīvojusi neveiksmes mīlestībā, 2009.gadā viņas mīļotais dziedātājs Kriss Brauns to piekāva un tas izbeidza attiecības, bet pēc četriem gadiem viņi atkal sagāja kopā, bet tikai uz pāris mēnešiem, tieši šīs attiecības un neveiksmi tajās Riana sauc par smagāko šķiršanos savā dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu