Miljonārs Armands Garkāns mīlu atradis pie 20 gadus jaunākas dāmas sāniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Miljonārs Armands Garkāns, būvkompānijas «Arčers» un ceļu būves kompānijas «Binders» līdzīpašnieks, vairs neslēpj savas jaunās attiecības ar divdesmit gadus jaunāku sievieti Ievu Federu, kura tam jau pagājušajā gadā dāvājusi meitu.

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», pateicoties uzņēmējdarbībai celtniecības un ceļu būves nozarē, Armands Garkāns jau vairākus gadus tiek uzskatīts par vienu no Latvijas pelnošākajiem biznesmeņiem.

Foto: Facebook

Armands oficiāli nav šķīries ar sievu Spodru, kura tam dāvājusi divas meitas, tomēr jau pāris gadus nedzīvo oficiālajā ģimenē, bet gan kopā ar divdesmit gadus jaunāku sievieti Ievu Federu, kura tam dāvājusi meitu.

Uzņēmēja jaunā mīļotā, par spīti trīs bērniem, var lepoties ar teju perfektu augumu, iespējams, tieši sievietes efektīgā āriene piesaistīja miljonāra uzmanību.

Miljonārs ar jauno mīļoto sācis apmeklēt arī saviesīgus pasākumus un neslēpjas no fotoaparātu zibšņiem, pāris pēdējo reizi redzēti apmeklējam Rīgas Operas festivāla Galā koncertu Latvijas Nacionālajā operā.

Foto: Facebook
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu