«Transformeri: Pēdējais bruņinieks» sāk ar 69 miljoniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros visai veiksmīgs starts padevies jaunajai režisora Maikla Beja (Michael Bay) filmai «Transformers: The Last Knight» («Transformeri: Pēdējais bruņinieks»), ziņo «collider.com».

Nedēļas griezumā filma, kas ir piektā sērija transformeru sāgā, iekasējusi 69 miljonus dolāru. Tiesa, lai atpelnītu filmas budžetu, nepieciešama daudz lielāka peļņa. Filmas kopējais budžets ir 217 miljoni.

Filmas «Transformers: The Last Knight» galvenajās lomās ir Marks Vālbergs, Entonijs Hopkinss, Stenlijs Tuči, Džošs Duhamels un Izabella Monere.

Anotācija: Optims Prims ir nozudis. Cilvēce cīnās ar transformeriem, un pasaules nākotne, tās glābiņš slēpjas pagātnē – transformeru pagātnē uz Zemes. Kā izrādās, viņi šeit mīt jau kopš senseniem laikiem. Pasaules glābšana nu gulstas uz ļoti savdabīgas domubiedru grupas pleciem – tās sastāvā ir Keids Jēgers, transformers Kamene, angļu lords un Oksfordas profesors. Pienācis laiks rīkoties.

Gala Gadota
Gala Gadota Foto: reuters/sc

«Vāģi 3», ko daži kritiķi jau paspējuši nodēvēt par neviennozīmīgi vērtētās «Pixar» franšīzes labāko animācijas filmu, šonedēļ 3. vietā. Animācijas varoņu balsis ierunājuši Ouens Vilsons, Kristela Alonzo, Kerija Vasingtone (attēlā) u.c.

Britu šausmene «47 Meters Down» numur 4, bet top5 noslēdz biogrāfiska filma par reperi Tupaku Šakuru (Tupac Shakur) jeb «2Pac» - «All Eyez on Me». Filmas režisors - Benny Boom, bet pašu Tupaku atveido aktieris Demetrius Shipp Jr.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu