Izmeklēti viesi restorāna terasē bauda uz ekskluzīva dizaina grila gatavotus ēdienus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

14.jūnijā nesen atklātajā restorāna «MUUSU» terasē pie ekskluzīva dizaina grila saimniekoja viens no talantīgākajiem Latvijas šefpavāriem Kaspars Jansons. Pasākums tika rīkots par godu konceptpasākumu aģentūras «EIGHT» dibināšanai un pakalpojumu prezentācijai, un vērienīgajās svinībās aicināta izmeklēta auditorija – Latvijā zināmi uzņēmēji, juristi, mākslas cienītāji, arhitekti un dizaineri. Organizatori noorganizēja trīs stundu garu gastronomisku pārsteigumu, mūzikas un nepiespiestas gaisotnes apvienojumu.

Kaspars Jansons, kurš vairākus gadus pavāra talantu un prasmes spodrinājis gan Latvijā, gan trīs Mišelina zvaigžņu statusu ieguvušajos restorānos pasaulē, pauda prieku piedalīties šāda koncepta pasākumā Latvijā:

«Mūsdienās, kad arvien populārāki kļūst konceptpasākumi ar oriģinālu, radošu koncepciju, cilvēki meklē atšķirīgu veidu, kā atpūsties un gūt jaunus iespaidus un emocijas. Man bija tas gods uz dzīvās uguns gatavot vairākas maltītes, tādējādi demonstrējot šobrīd gastronomijas pasaulē tik aktuālās ēdienu un dzērienu saderības.»

Pasākuma noskaņu un baudpilno atmosfēru Daugavas krastā papildināja džeza apvienība «Carousel» ar melodiskām variācijām sen zināmiem skaņdarbiem no pagājušā gadsimta 20.gadiem līdz pat mūsdienām.

Viesu vidū bija daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, tādi kā Valdis Birkavs, Valdis Zatlers, Olga Krūze, Svetlana Leva, Kristīne Lindenblate, Sergejs Jēgers, Linda Mūrniece, Hosams Abu Meri un daudzi citi.

Sabiedrībā zināmas personas baudīja ēdienus, dzērienus, sauli un kaut uz mirkli sajutās kā vasarā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu