Binnija kopā ar gadu veco dēlu sākusi apmeklēt publiskus pasākumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Uzņēmēja Binnija pirms gada kļuva par māmiņu dēlam Luisam Uplejam un pazuda no sabiedriskās dzīves, jo visu laiku veltīja dēlam. Nu Binnija izvedusi savu gadu veco dēlu sabiedrībā, puisēns pagājušajā nedēļā apmeklējis savu pirmo saviesīgo pasākumu.

Intervijā izdevumam «Privātā Dzīve» Binnija atklājusi, ka dēls jau stabili staigā un pateicis viņai skaistāko vārdu pasaulē - mamma. Māmiņa dēlu sauc par zinātkāru, gudru un labu zēnu.

Saņemot jautājumu par attiecībām ar bērna tēvu Matīsu Upleju, sieviete nevēlas ieslīgt garos komentāros, vien piebilst, ka uztur kontaktu, jo viņiem tak ir kopīgs dēls un ir ļoti labas mātes un tēva attiecības.

Atšķirībā no citām mammām Binnija jau no dēla piedzimšanas pirmās dienas atsākusi strādāt, jo nav varējusi atļauties atpūsties, mazais Luiss ir biežs viesis viņas skaistuma salonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu