Lauris Valters un Rūta Dūduma piedāvā jaunu dziesmu un video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Lauris Valters kopā ar dziedātāju Rūtu Dūdumu laiž klajā emocionāli romantisku dziesmu un video «Kad es tevi ieaijāšu». Dziesmas mūzikas autors ir Laura tēvs komponists Egons Valters, un vārdu autore ir dzejniece Astrīde Ivaska.

«Šo īpašo un emocionālo kompozīciju es pirmo reizi dzirdēju ļoti sen, kad mācījos vēl pamatskolā, un jau kopš tā laika zināju, ka kādu dienu noteikti to vēlētos ieskaņot. Šogad, kad manam tēvam Egonam ir apaļas jubilejas gads un pavasarī bija arī skaists lielkoncerts, sajutu, ka beidzot ir pienācis tas īstais brīdis. Paldies Rūtai, kura piekrita iedziedāt šo skaisto dziesmu, viņas balss tembrs ir lielisks,» stāsta L.Valters.

Dziesmas producents un skaņu režisors ir Reinis Briģis, ar kuru Laurim ir laba sadarbība jau pēdējā pusotra gada laikā dziesmās kā «Tad apstājās laiks», «Magic Years», «Tev» u.c. Skaisto video dziesmai filmēja un montēja talantīgais Kristaps Selga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu