Skandalozā aktrise Amanda Bainsa izlēmusi atsākt filmēties

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc četru gadu klusēšanas aktrise Amanda Bainsa sniegusi pirmo interviju un apsolījusi pielūdzējiem, ka jau tuvākajā laikā atgriezīsies filmēšanas laukumā. Slavenība izlēmusi atsākt filmēties, piedaloties dažādos seriālos mazās lomiņās, un tad atgriezties pie ierastajām kino lomām.

2012.gadā viņa atteicās no aktrises karjeras, paziņojot, ka nekad nav vēlējusies filmēties, ka to darījusi tāpēc, ka māte to mudinājusi filmēties.

Vēlāk slavenība piedzīvoja nervu sabrukumu un vairākus gadus izvairījās no preses, publicitātes, un informācija par viņu presē parādījās tikai pēc publiskām nervu lēkmēm, kuras nu viņa kontrolē ar zālēm.

Intervijā Amanda teikusi, ka skumst pēc ierastā darba un viņai ir pārsteigums atbalstītājiem, viņa nolēmusi atsākt filmēties. Tāpat Amanda piebildusi, ka plāno spēlēt epizodiskas lomas, bet neatteiktos arī no sava seriāla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu