Atis Auzāns āderu iznīdēšanai piesaista cilvēku ar īpašām spējām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķis Atis Auzāns intervijā pastāstījis, ka tic pārdabiskajam - maģijai, ekstrasensiem un lietām, kuras zinātne nevar izskaidrot. Viņš pašlaik Olaines apkaimē būvē māju ģimenei un izrādās, ka viens no pirmajiem paveicamajiem darbiem bijis āderu iznīdēšana, kuru veicis ar neparastām spējām apveltīts indivīds.

«Ja runājam par maģiskām lietām, tad atklāšu, ka biju atvedis uz savu jauno īpašumu cilvēku, kas ar savu spēku panāca, lai uz manas zemes nav nevienas āderes. Latvijā ir šāds cilvēks, kurš var paveikt šādas lietas, un viņš to izdarīja bez nekādiem ķīmiskiem līdzekļiem. Pēc tam zeme palika tik blīva, ka to vairs nav tik viegli uzrakt. Tā ir augstākā fizika, par kuru es varu tikai brīnīties, jo redzēju, kā viss notika,» žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja Auzāns.

Arī viņa sieva, māksliniece Ludmila Velika-Auzāne, atklājusi, ka tic pārdabiskajam un uzskata, ka katram cilvēkam ir šāda veida spēja: «Ja tās nav attīstītas, tad atrodas miera stāvoklī. Protams, ja aizej pie ekstrasensa, kas pareģo tev nākotni, tas nenozīmē, ka viss piepildīsies, jo ir neskaitāmi iespējamie scenāriji.

Ir, lietas, kuras nevar mainīt, bet tās vajag pieņemt un tad arī ir vieglāk dzīvot. Ir lietas, kuras vari ietekmēt un novērst. Nekas nav balts vai melns, viss ir neitrāls. Ja notiek kaut kas slikts, tas varbūt vienkārši ir pārbaudījums, kas jāpārvar, lai pēc tam viss būtu vēl labāk, nekā ir šobrīd,» uzskata Ludmila.

Jaunajā īpašumā iecerēta ierakstu studija, mākslas darbnīca/meditācijas istaba, kā arī talantu attīstīšanai paredzētas telpas bērniem.

Kā zināms, Atis un Ludmila iepazinās pirms 16 gadiem un tagad abi audzina divus dēlus - Dāvi (8) un Matīsu (5).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu