Vīrietis izdzīvo pēc tam, kad tam virsū uzkrīt metāla konteiners

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Neticami, kāds Kazahstānas vīrietis izdzīvojis pēc tam, kad tam virsū uzgāzies masīvs metāla konteiners, ziņo izdevums «Mirror».

Video redzams, kā kāds vīrietis stāv smagās automašīnas kravas kastē un palīdz ceļamkrānam tajā ievietot milzīgu metāla konteineru, kas draudīgi šūpojas virs viņa galvas. Kādā brīdī pārtrūkst troses un masīvais konteiners uzgāžas vīrietim virsū, neatstājot pat cerības, ka viņš varētu būt dzīvs.

Tomēr, kad vīrieša kolēģi pieskrēja klāt konteineram, izrādījās, ka viņš ir sveiks un vesels, par mata tiesu izvairījies no nāves.

Skatoties video palēninājumā, tomēr ir redzams, ka vīrietis pats nojauš nelaimi un paspēj izvairīties no konteinera laicīgi.

Viedokļi par šo video dalās. Kāds saka: «Cik veiksmīgs vīrs! Viņš piekrāpa nāvi!» bet cits: «Konteiners nogāzās tāpēc, ka viņš to nepareizi sasvēra. Kāds idiots!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu