Uzzini, kāpēc Kloja Kardašjana, iespējams, nekad nespēs kļūt par māti!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šova «Keeping Up with the Kardashians» zvaigzne, Kimas Kardašjanas māsa Kloja, veicot auglības testu, saņēmusi visnotaļ nepatīkamu ziņu - viņa, iespējams, nekad nevarēs kļūt par māmiņu.

32 gadus vecajai realitātes šova zvaigznei tika veikta ultrasonogrāfija, kuras laikā ārsts atklāja, ka viņai ir mazāk folikulu, kas satur olšūnas, nekā citām sievietēm viņas vecumā. Tas nozīmē, ka Klojai pastāv mazāka iespējamība kādreiz ieņemt bērnu.

Kardašjana pēc vizītes atzinusi, ka nebija gaidījusi šādu ārsta paziņojumu.

Kloju vieno romantiskas attiecības ar Nacionālās basketbola asociācijas spēlētāju Tristanu Tomsenu, kurš ir sešus gadus jaunāks par Kardašjanu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Kardašjana, kura iepriekš bija precējusies ar basketbolistu Lamaru Odomu, vēlas veidot ģimeni un kādu dienu kļūt par Tomsona bērnu māti. Pats Tristans tam vēl nav gatavs, jo pats pagājušā gada decembrī kļuvis par tēvu dēlam Prinsam no iepriekšējām attiecībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu