Aktieris Sems Klafins žēlojas par Holivudu: «Es jūtos kā gaļas gabals»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Sems Klafins, kurš iemantojis popularitāti, pateicoties daudzām un dažādām filmām, kā, piemēram, filmai «Bada spēles», paziņojis, ka Holivuda, aktieru atlases aktieriem liek justies kā gaļas gabaliem. Šādu atziņu aktieris ieguvis, jo nereti, dodoties uz dažādām atlasēm, saskāries ar to, ka aktieri tiek kaunināti, ja uz to vēdera ir kaut mazliet tauku pazīmju.

Sems neslēpj, ka ir bijušas reizes, kad atlasēs režisori un filmu producenti viņu raustījuši un bakstījuši ķermeņa vietās, kur atrodams mazs procents tauku, kauninot viņu par to, ka tam nav perfekts augums.

Šādi aktieriem tiek laupīta pašpārliecība un tiek panākts, ka viņi pavada daudz stundu sporta zālē, ne attīstot aktiermeistarību.

Sems jūtas kā gaļas gabals, par spīti tam, ka viņš apzinās, ka kino industrijai vajadzīgi aktieri ar perfektu augumu, viņš apzinās, ka kādreiz tā nav bijis.

Kā piemēru slavenība min piecdesmitos gadus, uzsverot, ka tajā laikā pat Džeimsam Bondam nav bijis muskuļains vēders.

Nu Klafins ikdienā vairākas stundas sporto, ievēro diētu, lai tikai netiktu vairs kaunināts un saņemtu pēc iespējas vairāk lomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu